Fysiske rammer

SFO'en har hjemme i skolens Anneksbygning sammen med indskolingens klasser og skolelægen. Anneksbygningen har tre etager og en kælder. SFO'en deler et klasselokale med indskolingen, og indskolingen bruger SFO'ens lokaler som grupperum efter behov.

Fritidsordningen bruger lokaler, som både fungerer som grupperum og indbyder til forskellige funktioner.

Legestuen, stueetagen
    •    Grupperum for gruppe 1. Her er der plads til hygge, læse og lege med Lego og andet, som appellerer til fantasien.

Dagligstuen, stueetagen
    •    Grupperum for gruppe 2. Hvor børnene spiller bordspil og hygger sig mere stille lege.
Samtidigt er det det rum, hvor SFO'en samler sin kommunikation med forældre og andre. Her krydser forældrene deres børn ud, når de hentes og her befinder opslagstavlerne sig og her modtages telefonbeskeder.
Dagligstuen er også personalerum.
I forbindelse med Dagligstuen er SFO køkkenet, hvor den daglige "frugt" forberedes.

Toberaum, stueetagen

•     Grupperum for gruppe 3. Her kan børnene "austoben", slås med puder, klatre, hoppe, gemme sig i legeborgen og lege med udklædning.

Tegnestuen, stueetagen
    •    Grupperum for gruppe 4. Det rum hvor børnene tegner, laver hobbyting og præget af stor kreativitet.

Legorumet, anden sal
    •    Grupperum for gruppe 5. Her bliver konstruerer, bygge med fantasi og lege med Lego.

Læserumet, anden sal
    •    Grupperum for gruppe 6. Her slapper børnene af med læsning af bøger og tegneserier.

Toberaum, anden sal

•      Her kan børnene "austoben", slås med puder og være fysik aktive.

Chillout-rum, anden sal

•     Grupperum for gruppe 7. Her kan børnene slappe af, hænge ud og snakke sammen.

Derudover benytter SFO'en de to klasselokaler på anden sal.
På samme sal har SFO'en sit kontor.

Klublokale, tredje sal

•    På tredje sal har klubben et lille og et stort lokale, som den selv har indrettet med masser af muligheder for samvær og aktiviteter.

Klubstuen, tredje sal

•    På tredje sal har klubben en lille stue med ledersofa, hvor de kan hænge ud og spejle på væggene til selv improviseret dans.

Tegnestuen, tredje sal
    •    Det rum hvor børnene tegner, laver hobbyting og præget af stor kreativitet.

Skolegården og skolens gymnastiksal er uundværlige rum for bevægelse, lege, mobilitet og energi.
Derudover går vi en jævnligt på den bemandede legeplads i H. C. Ørstedsparken, hvor der er mere plads og muligheder for anden leg, som fx bygge huse, køre med legevogne og løbehjul, klatre, spille bordfodboldsspil, tennis og andet.

Larslejsstr├Žde 5 1451 K├Şbenhavn K | Tlf: +45 33 13 04 62 | E-mail: kontor@adm.sanktpetriskole.dk