Skolegårdene fornyes

Takket være en stor donation fra Lekolar-Leika A/S kan vi forny skolegårdene til sommer.

Hvad stiller vi op med skolegårde, der ligger klemt inde mellem fredede bygninger, gårde, der hver dag bruges af mange hundrede børn, gårde, der er slidte og for det meste består af asfalt? Vi og eleverne har gjort, hvad vi kan, for at få det til at fungere – og ved alles hjælp er der trods omgivelserne en god og aktiv stemning, når klokken har ringet ud.

Men nu bliver det bedre. Vi har fået tilsagn om støtte fra Lekolar-Leika A/S til et stort projekt, der omfatter stor og lille skolegård. Se skitsen her. Projektet omfatter bl.a. ny belægning i lille skolegård, nye redskaber og opbygning af flere rolige hjørner. I store skolegård er der bl.a. en lukket boldbane på vej.

Vi skal nu have udarbejdet den endelige tegning – og vi har planer om at tage en renovering af tagterrassen med i projektet.
Også i Nørregade er der en fornyelse på vej. Her står udlejer, med et bidrag fra skolen, for en indretning med planter og hyggehjørner.

Mogens Kristensen

Sankt Petri Skoleforening har besluttet at donere overskud fra Oktoberfesten til skolegårds projekterne.

Tak for det! Læs mere her

Larslejsstræde 5 1451 Kopenhagen K | Tlf: +45 33 13 04 62 | E-mail: kontor@adm.sanktpetriskole.dk