4. b medvirker i tv-serie om danske forfattere og digtere

I maj måned starter en serie på 6 dele om store danske forfattere og digtere på DR1 – og i et af afsnittene er Sankt Petri Skoles 4. b med!

Afsnittet, der handler om Dan Turell, fortæller bl.a. om digterens opvækst og i den forbindelse er 4. b’s elever blevet ført tilbage til en skole i halvtredserne, hvor de medvirker i en sangscene. Optagelserne tog næsten 4 timer, og var en anstrengende og god oplevelse. Eleverne fik et grundigt indblik i, hvor meget der skal arbejdes for at få minutters film kommer til at sidde i kassen.

www.dr.dk/tv/se/oegendahl-pa-laesehesten/-/oegendahl-og-de-store-forfattere-dan-turell-3-6#!/06:26

www.dr.dk/om-dr/nyheder/mick-oegendahl-bliver-vaert-paa-forfatter-programmer-paa-dr1

Larslejsstræde 5 1451 Kopenhagen K | Tlf: +45 33 13 04 62 | E-mail: kontor@adm.sanktpetriskole.dk