Margit Birken

For at finde sin egen karrierevej tilbyder Sankt Petri skolen eleverne en række tilbud: På den ene side er der tilbuddet året rundt fra skolens studie- og erhvervsvejleder, hvor eleverne får støtte i en-til-en interviews i deres valg af studier og erhverv. For det indeværende skoleår er det Margit Birken. Rådgivning finder sted efter aftale.

Repræsentanter for det tyske føderale beskæftigelsesagentur besøger også skolen regelmæssigt, og ud over et indledende foredrag og workshops om forskellige studieretninger giver de også individuelle råd. Yderligere individuelle høringer finder også sted på dansk side i samarbejde med Københavns Kommune.

Desuden arrangerer Sankt Petri skolen en årlig erhvervsbasar, hvor repræsentanter fra meget forskellige områder introducere deres kurser og erhverv til gymnasieelever og interesserede niende klassens elever. Mange forældre deltager også i denne begivenhed.

Således informeres gymnasieeleverne fra både Tyskland og Danmark intensivt individuelt og i grupper om deres fremtidige muligheder.