Sankt Petri Musikskole

Vække og fremme musikalsk interesse

Musikundervisning

efter skoletid

på skolen

Sankt Petri Musikskole har gjort det til sin mission at anerkende, vække og fremme den enkelte elevs musikalske interesser og talent og at styrke vores musikelevers motivation gennem højt kvalificeret specialundervisning. På musikskolen tilbyder vi private lektioner, forskellige muligheder for at lave musik sammen og for at deltage i workshops, masterclasses, ferie co-lines, koncerter og konkurrencer. Lektionerne er baseret på læseplanerne fra foreningen for tyske Musikskoler.
De seneste begivenheder og nyheder fra Sankt Petri Musikskolen kan findes i vores Facebook-gruppe.

Musikskole Blog

Du kan finde de seneste nyheder og udtalelser i vores blog og på vores Facebook-side.

At leve musik

Præsentationen af de erhvervede færdigheder ved talrige arrangementer inden for rammerne af skolelivet på Sankt Petri skolen er lige så meget en del af vores mål som fremme af talent og styrkelse af glæden ved at opleve musikalske værker.

Vores historie

Sankt Petri skolen blev grundlagt i 1575 som en musikskole (skole for kordrengene St. Petri kirke), så vi ser tilbage på en århundredlang tradtition.
I 2011 blev grundstenen lagt til den musikskole, som vi kender i dag som en afdeling af Sankt Petri skolen.
Målet var at etablere en musikskole, der kunne tilbyde undervisning på samme høje niveau som skolen.

Elever

Instrumenter

Konkurrencer

Vi opfordrer vores musikelever til at deltage i konkurrencer. Hvorfor?
Fordi forberedelse til en konkurrence er et mål, der gør dig glad.
Uanset hvad resultatet er, oplever vi øget motivation, udviklingsspring og øget glæde i at lave musik efter at have deltaget i konkurrencer.

Indtryk fra undervisningen

Klik her for at tilmelde dig musikskolen.

til indmeldelsen